10 November 2014

MINGGU PUSAT SUMBER


Minggu Pusat Sumber telah dilancarkan pada 03 November 2014 dan akan berakhir pada 08 November 2014.. terdapat pelbagai aktiviti sepanjang Minggu PSS ini.. antaranya ialah Program Bacalah Sayang, Jejak Maklumat, Pertandingan Kraftangan, Doodle Drawing, Pertandingan Melukis tahap 1 dan 2 serta Pertandingan Bercerita..
Tiba-tiba menempek gambar aku dan kawan di atas.. macam tiada kene mengena kann.. hahaha.. sebenarnya itu gambar kitaorang sewaktu aktiviti Bacaan Senyap 30 Minit.. Senyap laa sangattt.. membaca??? okayyy diakui membaca blog saja di dalam enpon.. ok laa baca juga kannn..
Minggu PSS ini aku dtugaskan sebagai Penyelaras Pertandingan Kraftangan bersama beberapa rakan sekerja yang lain.. namun oleh kerana pada hari kejadian aku tidak dapat hadir kerana mengikuti Kursus makanya aku ditugaskan saja untuk membuat iklan.. okayyy walaupun secara rasminya tidak pandai.. pandaikan laa saja.. janji buat kerja..
 

dan oleh kerana telah membuat iklan di atas.. khidmat ku diperlukan lagi bagi mengiklankan aktiviti Program Bacalah Sayang.. okayyy.. saya yang menurut perintah.. tak susah sebenarnya membuat iklan ni.. yang penting mood ada.. kalau suda memang tiada mood dan otak ada sikit-sikit mereng kenapa laa disuruh menulis ABC susahnya seolah-olah mengarang surat tunjuk sebab..
sepanjang minggu PSS ini walaupun banyak aktiviti dipertandingan dan melibatkan semua cikgu.. aku langsung tak berminat untuk join.. bukan tidak mahu memberikan kerjasama tapi aku tersangatlah tidak kreatif dan tidak berkesempatan untuk turut serta.. mood juga mempengaruhi kut.. tapi kerana al-wajiban untuk semua guru makanya lukisan ini tercipta untuk "Doodle Drawing".. berhempas pulas dan berguling-guling juga laa menghasilkan lukisan yang ntah hapa-hapa ni.. janji idea tu ada.. janji siap.. janji memberikan kerjasama
walaupun... entah di manalah letak seninya...

No comments:

Post a Comment

 

mrmnj Copyright © 2014 Designed by LizQasandra LizQasandra